Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?
Tekintse meg gyakran ismételt kérdéseinket »

Amennyiben szakterületünket érintő témában tanácsadásra, oktatásra van szüksége, kérje személyes bemutatkozásunkat, ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: (1) 331-5523,
E-mail: szenzor@szenzor-gm.hu

Címünk:

Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. (MÓDUSZ Irodaház)

Cégjegyzékszám: 01-09-061392
Adószám: 10230088-2-42

Cégünkről

A Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. 1989-ben alakult. Jogelődeink révén több mint 40 éves tanácsadási tapasztalattal rendelkezünk. Fő tevékenységi körünk az üzletviteli tanácsadás és oktatás.

Szakterületeink a sikerességhez vezető út három, egymáshoz szorosan kapcsolódó, projektjeinkben összefonódó megközelítését mutatják: megfelelőség menedzsment, teljesítményfejlesztés, oktatás.

  1. Projektjeink egy része az ún. megfelelőségmenedzsment szakterülethez tartozik. Az ilyen jellegű projektek során arra készítjük fel megbízóinkat, hogy működésük valamely megfelelőségi rendszernek eleget tegyen. Lehet ez a követelmény pl. egy nemzetközi szabvány, vagy valamely törvényi, jogszabályi előírás. Ezen üzletágunk keretein belül többezer tanúsított irányítási rendszert építettünk ki.
  2. Projektjeink másik része az ún. teljesítménymenedzsment szakterülethez kapcsolódik. Ennek keretében stratégia megalkotásában, annak lebontásában és megvalósításában, valamint működés, folyamatfejlesztési feladatok elvégzésében, minőségfejlesztési technikák, módszerek, lean management alkalmazásában segítjük ügyfeleinket.
  3. Harmadik szakterületünk az oktatási, képzési tevékenység, melynek keretein belül egyrészt az előző pontokban említett projektjeinkhez kapcsolódó oktatási feladatokat látjuk el, másrészt megbízóink igénye szerinti, cégre szabott képzési programokat biztosítunk. A fentiek mellett  nyílt oktatási programban meghirdetett tanfolyamokat szervezünk.

A gyakorlat azt mutatja, hogy az üzleti partnereinknél futó projektekben mindhárom szakterület elemei megtalálhatók különböző hangsúllyal; pl. egy megfelelőségi rendszer kiépítéséhez is kapcsolódik képzés, tudatosítás és együtt jár egyfajta racionalizálási igénnyel is.

Cégünk saját működését is folyamatosan fejleszti, tanúsított integrált minőségirányítási és információbiztonsági rendszert működtet.

Kulcskompetenciáink

Módszertanunk alapjai

  • Megfelelés: tanácsadási munkánk eredménye, hogy megbízóink működése eleget tesz szabványos, törvényi, vagy vevői követelményeknek.
  • Eredményesség: hatékonyságnövelő és eredményességet fokozó fejlesztést valósítunk meg ügyfeleink működési gyakorlatában.
  • Tudatosság: ügyfeleink kompetenciáit munkatársaik célirányos, testre szabott képzésével, tréningjeivel és tanácsadási tevékenységünkbe való bevonásával folyamatosan fejlesztjük.

  • Változás: tanácsadási tevékenységünk eredménye a szervezet életében bekövetkező kisebb-nagyobb változás, amely előremozdítja a szervezetet céljai elérésében.
  • Folyamat: a működési folyamatok tökéletesítésére koncentrálunk és folyamatos fejlesztéssel segítjük partnereinket céljaik elérésében.
  • Projekt: feladatainkat projektek keretében végezzük szorosan együttműködve megbízóink szakembereivel.

Móricz Pál
ügyvezető igazgató